OLE Palkkapussi on selkeä palkanlaskennan palvelukokonaisuus

Jos haluat järjestää työntekijöidesi palkanlaskennan helposti, ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti, ota käyttöön OLE Palkkapussi -palvelumme. Sen avulla varmistat, että palkanlaskentasi sujuu aina lakien ja työehtosopimusten mukaan. Henkilöstösi voi olla varma, että asiat ovat hoidossa ja he voivat keskittyä omaan rooliinsa yrityksessä.

OLE Palkkapussin käyttäjänä palkanlaskentatiedot siirtyvät joko suoraan NetBaron-toiminnanohjausjärjestelmästä tai muuten meille toimittamastasi tarkastetusta ja hyväksytystä koonnista. Sinulta saamastamme aineistosta laskemme palkat huomioiden sairausajat, lomapalkat, perhevapaat, työajanlyhennykset ja muut palkkaan vaikuttavat asiat. Myös matkalaskujen käsittely ja maksaminen on mahdollista hoitaa sähköisesti.

Laskettuamme palkat toimitamme sinulle palkkalaskentaraportit sovitulla tavalla sekä huolehdimme palkkatietojen ilmoittamisesta Tulorekisteriin.

Sinun roolisi työnantajana on huolehtia palkanlaskentaan toimittamiesi tietojen oikeellisuudesta ja hyväksynnästä, vastata lain vaatimasta työaikakirjanpidosta sekä yleisistä lakiin ja työehtosopimuksiin liittyvistä velvoitteista työpaikallasi. Huolehdithan myös siitä, että toimitat palkkamateriaalit laskentaan riittävän ajoissa ennen palkanmaksupäivää.

Palvelun käyttö on sinulle helppoa, joustavaa ja edullista. Selkeä hinnoittelu takaa sen, että palkanlaskennan kustannukset ovat aina ennakoitavissa.

Tilitoimistollesi kasvun eväitä palkanlaskennan ulkoistamisella

Palkanlaskenta on kirjanpitäjälle harvoin sitä kaikkein mieluisinta puuhaa. Jos haluat kasvattaa ja tehostaa tilitoimistosi toimintaa, palkanlaskennan ulkoistaminen voisi olla järkevä ratkaisu. Huolehdimme palkkalaskennan alihankintana puolestasi ja sinä voit laittaa isomman vaihteen päälle. Voit keskittyä palvelemaan asiakkaitasi paremmin tai ottaa lisäasiakkuuksia hoitaaksesi. Tarjoamme palkanlaskennan sinulle kilpailukykyiseen hintaan osana tilitoimistosi palvelupakettia.

Olemme joustavia, joten pitkäaikaisena kumppanina saat meiltä nopeasti apua myös äkillisiin ja yllättäviin tarpeisiisi, esimerkiksi sairauslomien tuurauksiin. Kannattaa kysyä meiltä lisää!

Tavoitat meidät helposti sähköpostilla info@palkkatalo.fi tai soittamalla Tommille numeroon 0201 664 214. Laitetaan pyörät pyörimään ja sinunkin palkanlaskentasi kerralla kuntoon!