Palkkatalosta saat aina ammattilaisten tuen

Palkkatalo Oy on perustettu vuonna 2017, mutta palkanlaskennan ammattilaisemme ovat työskennelleet alalla jo pitkään, pääosin aiemmin tilitoimisto Meisenet Oy:n yhteydessä. Toimimme edelleenkin samoissa tiloissa Meisenetin kanssa.

Palvelemme tällä hetkellä asiakkaita eri puolilla Suomea aina etelästä pohjoisinta Lappia myöten. Sähköiset järjestelmät mahdollistavat tiedon liikkumisen nopeasti ja helposti yrityksesi sijainnista riippumatta. Kanssamme et myöskään sitoudu pitkiin sopimuksiin, vaan voit itse päättää, miten pitkään palvelua tarvitset.

Apunasi on aina PHT-palkanlaskijan johtama tiimi. Lainsäädäntö, työehtosopimukset ja niiden tulkinnat muuttuvat tiheään tahtiin, joten jatkuva kouluttautuminen on ainoa tapa pitää palkanlaskennasta vastaavat henkilöt ajan tasalla. Henkilökuntamme keskittyessä nimenomaan palkanlaskentaan, voit olla varma, että asiat tulevat hoidetuksi sopimusten mukaan. Tulorekisterin myötä palkanlaskennassa ei voi jättää asioita odottelemaan myöhempää selvittelyä, vaan ne on hoidettava tehokkaasti ja ajallaan.

Kun päätät helpottaa elämääsi, polkaista uuden vaihteen päälle ja ulkoistaa palkanlaskentasi, ota yhteyttä. Meidät tavoitat helposti sähköpostilla info@palkkatalo.fi tai soittamalla Tommille numeroon 0201 664 214. Laitetaan pyörät pyörimään ja sinunkin palkanlaskentasi kerralla kuntoon!