ASIAKKAAMME KERTOVAT TEKEMISESTÄMME PARHAITEN

amipro_logo

"Palkkatalo on vakuuttanut meidät täsmällisyydellä, ohjelmisto-osaamisella ja aina ystävällisellä palvelulla"

AmiPro on kasvanut Palkkatalon avulla: "Asiakkaillamme on paljon työntekijöitä, ja heidän muuttuvien tilanteiden ja tiedon hallinta on tärkeää. Nyt pystymme palvelemaan isojakin yrityksiä laadun kärsimättä."

logo@2x-300x267

"Apu palkka-asioihin tulee nopeasti ja pohdimme yhdessä ratkaisuja hankaliin asioihin"

Merikristalli arvostaa Palkkatalon osaamista yksityisen sosiaalipuolen nopeasti muuttuvissa työehtosopimuksissa: "Alallamme on niin kova työvoimapula, että nämä asiat pitää hoitua viimeisen päälle."

cropped-ssa-logo-logo-kuvake

"Palkkatalo mahdollistaa SSA Rakennuksen nopean kasvun!

Varsinkin taloushallintajärjestelmän muutos sujui Palkkatalon avulla kitkattomasti: ”Projektin lopputulos olisi varmasti ollut erilainen ilman Palkkataloa.”

SSTP10_2021

"Palkkahallinnon ulkoistaminen oli Suomen Säätiötilipalvelulle strateginen valinta"

Ajan vapautuminen palkkahallinnosta on mahdollistanut Suomen Säätiötilipalvelun erikoisasiantuntijuuden syventämisen:  "Olemme todella huojentuneita, ettei meidän tarvitse enää varata useampia päiviä aikaa palkanlaskentaan. "

semilogo2-e1528796451512

"Kirjanpito on intohimoni, ja haluan keskittyä siihen"

SemiTilit on saanut Palkkatalolta juuri sitä, mitä on tarvittu, eli työajan vapautumista muihin töihin: "Palkkatalo pystyy hoitamaan vaativimmat asiakkaat. Sellaiset, joihin oma osaaminen ei riitä."

elamyslahjat_fi_logo

"Palkkatalo on Elämyslahjoille kuin viiden tähden hotelli"

Palkkatalo oli suurena apuna Elämyslahjojen työvuoronsuunnittelu- ja työajanseurantaohjelmiston kilpailutuksessa ja käyttöönotossa: ”Jos olisin kilpailuttanut pelkästään itse, asia olisi venynyt ja venynyt."

Läikähtikö sydämessä lämpimästi?

isorakkaus

Tämä voi olla kauniin ystävyyden alku. Jos arvomme ja ideologiamme kohtaavat, ota yhteyttä! Palamme halusta rakentaa kanssanne parempaa henkilöstöhallinnon huomista.