Referenssi

”Palkkatalo on vakuuttanut meidät täsmällisyydellä, ohjelmisto-osaamisella ja aina ystävällisellä palvelulla.”

AmiPro on toimiva yhdistelmä tilitoimistoa ja ohjelmistotaloa. Keväällä 2023 perheyrityksen kirjanpitoasiakkaiden koko ja määrä kasvoi harppauksin.

– Havahduimme, kun palkanlaskentapalveluiden kysyntä alkoi kasvaa yli omien resurssien. Tarvitsimme kumppania, joka pystyy hoitamaan isoja määriä palkkoja ketterästi ja luotettavasti. Kokeilimme etsiä osaajia somen kautta, ja Palkkatalo vastasi huutoomme, muistelee Anne Kuusisto AmiProlta.

AmiProlle asiakaspalvelu on ykkösprioriteetti, ja kumppanin valintaa harkittiin siksikin huolella.

Jo ensimmäisessä tapaamisessamme tuli luottavainen olo. Palkanlaskenta on pikkutarkkaa asiantutijatyötä, jossa pitää tulla toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. Palkkatalo on vakuuttanut meidät täsmällisyydellä, ohjelmisto-osaamisella ja aina ystävällisellä palvelulla, Anne sanoo.

AmiPro on pystynyt kasvamaan Palkkatalon avulla

AmiPro on nopeasti kasvava tilitoimisto sekä ohjelmistotalo samassa paketissa. Yrityksen päämaja sijaitsee Laitilassa, mutta sillä on työntekijöitä, asiakkaita ja verkostoja ympäri Suomen.

– Taloushallinto ja toiminnanohjaus kulkevat palveluinamme luontevasti käsikädessä. Olemme ylpeitä koodareista ja monipuolisesta osaamisestamme. Meillä on asiakkaita useilta eri aloilta, ja on tärkeää voida palvella kaikkia yhtä hyvin.

Palveluiden kysynnän ja asiakkaiden kasvaessa palkanlaskennan ulkoistaminen tuntui tilitoimistolle järkevältä ja luonnolliselta askeleelta.

Palkkatalon porukka hallitsee eri alojen työehtosopimukset ja lakipykälät erinomaisesti, eikä heiltä lopu osaajat kesken. Asiakkaillamme on paljon työntekijöitä, ja heidän muuttuvien tilanteiden ja tiedon hallinta on tärkeää. Nyt pystymme palvelemaan isojakin yrityksiä laadun kärsimättä.

Ohjelmistoilla säästöä ja sujuvuutta arkeen

AmiPro auttaa yrityksiä kehittymään yhdistämällä sähköisen taloushallinnon ja EASY PRO®-toiminnanohjausjärjestelmän.

Avainlipullakin tunnustettu toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) hallitsee kattavasti yritysten asiakkaiden, henkilöstön, tuotteiden ja projektien tietoja, ja auttaa AmiPron asiakkaita kasvattamaan tulostaan. Tieto yrityksen eri osa-alueista siirtyy reaaliajassa, ja EASY PROta voi käyttää milloin ja millä päätelaitteella tahansa.

Palkkatalo on pystynyt omaksumaan järjestelmämme vaivattomasti, asiakkaidemme tai meidän ei ole tarvinnut vaihtaa uuteen. Asiakkaat ovat kiittäneet toimivasta sähköisestä palkkapalvelusta – se säästää aikaa ja eliminoi virheitä, Anne iloitsee.

Palkanlaskennan kumppani on tilitoimiston kasvot

– Palkkatalo on yhteydessä suoraan asiakkaisiimme ja edustaa näin yritystämme. Luottamus on pakko olla, Anne korostaa.

– Voin keskittyä omiin töihini, ja luottaa, että asiakkaitamme palvellaan ystävällisesti, ajallaan ja varmasti oikein.

Yrittäjälle on ollut huojentavaa, miten helposti kaikki hoituu.

Palkkatalon kanssa ihan kaikki on mennyt hienosti. Heillä ollaan aina etuajassa, kommunikoidaan jatkuvasti, ja he osaavat tehdä myös itsenäisiä päätöksiä ja kysyä kun on tarve. Palkkatalolla on todelliset ammattilaiset töissä, summaa Anne.

Läikähtikö sydämessä lämpimästi?

isorakkaus

Tämä voi olla kauniin ystävyyden alku. Jos arvomme ja ideologiamme kohtaavat, ota yhteyttä! Palamme halusta rakentaa kanssanne parempaa henkilöstöhallinnon huomista.