PALKKATALO

HYVÄN HENKILÖSTÖHALLINNON HUOLEHTIVA RAKENNUSMESTARI

PALKKATALO

HYVÄN HENKILÖSTÖHALLINNON HUOLEHTIVA RAKENNUSMESTARI

Parannamme yrityksenne tulosta ja vähennämme henkilöstökitkaa pistämällä henkilöstöhallintonne kuntoon.

Tuntuuko palkka- ja henkilöstöhallintonne aikaa ja energiaa vievältä? Koetteko sen vain pakollisena pahana, joka on vain kuluerä?

Me ymmärrämme, jos koette näin. Nimittäin aika moni kokee. Siksi henkilöstöhallinnosta ei saada irti kaikkea sitä, mikä voisi parantaa henkilöstönne hyvinvointia.

Koska siitähän kaikessa hyvässä HR:ssä on kysymys, hyvinvoinnista. Me myös tiedämme, että se voi olla kivaa ja tuloksekasta!

Autamme teitä palkanlaskennassa ja työsuhdeasioissa silloin, kun oma aikanne tai osaamisenne ei enää riitä. Olemme myös tilitoimistojen vahva palkanlaskennan kumppani.

Teidän ei tarvitse enää repiä hiuksia tai menettää yöunia. Me rakastamme laskea palkkoja ja selvittää asiantuntija-alojen henkilöstöhallinnon koukeroita – jotta teidän ei tarvitse.

Erityisosaamistamme ovat rakennus-, kaupan ja yksityisen sosiaalipuolen alat, jossa eri koukeroiden ymmärtäminen ja hiljainen tieto on kultaakin kalliimpaa. Emme pelkää tuulisiakaan paikkoja.

Me rakastamme laskea palkkoja ja selvittää työsuhteiden solmukohtia. Vapautamme teidät kehittämään liiketoimintaanne.

Meille on kunnia-asia, että koette olevanne ainoa asiakkaamme, eikä vain yksi ratas suuressa koneistossa.

Siksi lupaamme teille aina omistautunutta ja henkilökohtaista huolenpitoa alan parhailla työkaluilla. Koska meillä on kivaa – joka päivä.

silmälasit

MISSIOMME

Saamme sinut rakastamaan henkilöstöhallintoa.

Parannamme yrityksenne hyvinvointia, tulosta ja tehokkuutta rakentamalla teille henkilöstöhallinnon, josta isotkin yritykset ovat kateellisia. 

Emme hörhöile unelmahöttöä. Tarjoamme konkreettisia ja arkea helpottavia tekoja, jotka maksavat itsensä takaisin. 

Me rakastamme palkkoja ja pykäliä. Siksi heräämme jokaiseen aamuun palveluhalukkaina tarjoamaan teille kokemuksen, että olette ainoa asiakkaamme.

sydänsilmät

VISIOMME

Maailma, jossa laadukkaat HR-palvelut ovat jokaisen yrityksen perusoikeus.

Rakennamme asiakkaidemme kanssa työpaikkoja, joissa palkkaus ja henkilöstöhallinto on avointa, reilua ja läpinäkyvää. Nostamme pienten yritysten henkilöstöhallinnon isojen talojen tasolle.

Kehitämme jatkuvasti entistä parempia palkka- ja henkilöstöhallinnon käytäntöjä ja olemme alan paras työpaikka. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa.

blush

ARVOMME

KUMPPANUUS

Teemme asioita yhdessä sekä työyhteisönä että asiakkaidemme kanssa. Pyrimme ymmärtämään haasteet yhdessä ja etsimme niihin ratkaisuja.

INHIMILLISYYS

Kunnioitamme kaikkia ihmisiä samanarvoisina ja olemme sydämellisiä kaikissa kohtaamisissamme. Edistämme työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyö- kumppaneidemme hyvinvointia parhaamme mukaan.

JATKUVA KEHITTYMINEN

Ennakoimme asiakkaidemme palvelutarpeita ja pyrimme tarjoamaan juuri oikeaa palvelua oikeaan aikaan. Kehitämme omaa osaamistamme jatkuvasti ja etsimme ratkaisuja haasteisiin oma-aloitteisesti ja aktiivisesti.

isorakkaus

LÄIKÄHTIKÖ SYDÄMESSÄ LÄMPIMÄSTI?

Tämä voi olla kauniin ystävyyden alku. Jos arvomme ja ideologiamme innostavat, ota yhteyttä! Palamme halusta rakentaa kanssanne parempaa henkilöstöhallinnon huomista.