palkkatalo_talo

PALKKATALO

ja palkanlaskennan palo

Palkkatalo on pilkuntarkka palkanlaskennan asiantuntija, modernien palkkaprosessien kehittäjä, työnantajien väsymätön tuki sekä intohimoisten tekijöiden koti.

Me laskemme palkat avarakatseisille ja kehittymisjanoisille yrityksille
– just eikä melkein.

Tarkka ei tarkoita takakireää

Palkkatalo on olemassa, jotta työnantajien taakka kevenee. Arki sujuu ja työntekijät voivat hyvin. 

Tarinamme sai alkunsa tilitoimistosta, jossa tekijöiden palo palkanlaskentaan roihusi niin isolla liekillä, että eriytimme intohimomme ja erikoisosaamisemme kokonaan omaksi liiketoiminnakseen.  

Palkkatalon erityisosaamista ovat rakennus-, kaupan ja yksityisen sosiaalipalvelun alat sekä teknologiateollisuus, jossa henkilöstöhallinnon osaaminen, työehtosopimusten ymmärtäminen ja hiljainen tieto on kultaakin kalliimpaa.

Vaikka pilkuista ja pykälistä olemmekin tarkkoja, tykkäämme törsätä kaiken osaamisemme asiakkaisiimme! 

Erikois-osaamista
ja -ihmisiä

Palkanlaskenta on erityisosaamisala, ja olemme ylpeitä juuri siitä.

Palkkatalo on yksi harvoista juuri palkanlaskentaan erikoistuneista Taloushallintoliiton auktorisoimista yrityksistä Suomessa.

Moni osaajistamme on suorittanut vaativan PHT-tutkinnon.

Tiimimme tekee töitä omilla persoonillaan, mutta kaikkia meitä yhdistää rakkaus palkkoihin. Hoidamme ne haastavimmatkin palkanlaskennan pykälät ja työsuhteiden jatkuvasti muuttuvat koukerot, jotka työnantajia öisin valvottavat.

Paljon enemmän
kuin palkka-
laskelma

Meille on itsestään selvää, että palkkojen kuuluu tulla oikein ja ajallaan joka kerta. Laadukas palkanlaskenta on kuitenkin paljon palkkalaskelmaa enemmän.

 

Meille laadukas palkanlaskenta tarkoittaa:

  • yrityksesi toimialan, TESien ja lakien syvällistä tuntemista.
  • asiantuntijan aikaa ja syventymistä yrityksesi palkka-arjen yksityiskohtiin.
  • automatisoitua tiedonsiirtoa uusimpien ja tehokkaimpien työkalujen avulla, ilman uusien ohjelmistojen opettelua!
  • palkanlaskijoiden erikoisosaamista sekä aitoa innostusta omaa työtään ja yrityksesi palkkahallintoa kohtaan.
  • selkeää ja reilusti hinnoiteltua palvelua.
  • aitoa ja ajantasaista huolenpitoa: me vastaamme aina yhteydenottoihin ja selvitämme ja selitämme vastaukset kinkkisimpiinkin kysymyksiinne.
  • kokemustasi, että
palkkatalo_talo

Suomen parasta Palkkataloa
rakennetaan yhdessä joka päivä

Palkkatalon ovi on aina auki, ja mekin tulemme tarvittaessa luoksesi kylään.

Nostamme harteiltasi halutessasi koko yrityksesi palkkahallinnon, selvitämme työsuhteiden solmukohdat ja iloitsemme onnistumisista kanssasi. 

Koska palkanlaskennassakin kyse on aina ihmisistä. 

Missiomme

Palkkatalo on työnantajan luottokumppani ja oikea käsi

Olemme aina asiakkaamme puolella ja askeleen muita edellä.

Pelastamme maailman luokattomalta palkanlaskennalta kehittämällä sujuvia palkkaprosesseja, toimialaa, työkaluja ja itseämme jatkuvasti.

Olemme olemassa, jotta työnantajat voivat hengittää vapaammin ja työntekijät saavat ansionsa mukaan: palkkansa oikein ja ajallaan poikkeuksetta.

Laadukas palkkahallinto kuuluu kaikille, ja siksi heräämme jokaiseen aamuun palveluhalukkaina tarjoamaan teille kokemuksen, että olette ainoa asiakkaamme.

Visiomme

Rakennamme Suomen parasta Palkkataloa

Haaveilemme maailmasta, jossa moderni ja sujuva palkanlaskenta on jokaisen yrityksen arkea.

Tavoitteemme on olla alan tykätyin palveluntarjoaja, työnantaja ja yksi tyytyväisimmistä työyhteisöistä Suomessa – ihan jokainen päivä.

Arvomme

Kumppanuus

Teemme asioita yhdessä sekä työyhteisönä että asiakkaidemme kanssa. Pyrimme ymmärtämään haasteet yhdessä ja etsimme niihin ratkaisuja.

Inhimillisyys

Kunnioitamme kaikkia ihmisiä samanarvoisina, ja olemme sydämellisiä kaikissa kohtaamisissamme. Edistämme työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme hyvinvointia parhaamme mukaan. Emme tee töitä epäreilujen yritysten kanssa.

Jatkuva kehittyminen

Ennakoimme asiakkaidemme palvelutarpeita ja pyrimme tarjoamaan juuri oikeaa palvelua oikeaan aikaan. Kehitämme omaa osaamistamme jatkuvasti ja etsimme ratkaisuja haasteisiin oma-aloitteisesti ja aktiivisesti.

Läikähtikö sydämessä lämpimästi?

isorakkaus

Tämä voi olla kauniin ystävyyden alku. Jos arvomme ja ideologiamme kohtaavat, ota yhteyttä! Palamme halusta rakentaa kanssanne parempaa palkkahallinnon huomista.