Uralla eteneminen on Elsi Suhoselle tärkeää:

”Minua kannustetaan ottamaan lisää vastuuta”

Palkkatalon työntekijät tekevät yhdessä esihenkilöiden kanssa koulutus- ja urasuunnitelman ja sille myös annetaan aikaa.

Palkkatalon palkka-asiantuntija Elsi Suhonen pitää suunnitelmallisuudesta ja tavoitteellisuudesta. Siksi hän on viihtynyt Palkkatalossa vuoden 2018 syksystä lähtien.

Suhonen pääsi Palkkataloon töihin palkka-assistentiksi käytännössä suoraan opintojen jälkeen. Sen jälkeen vastuuta ja tavoitteita on saanut omien toiveiden mukaan. Tällä hetkellä Suhonen työskentelee palkka-asiantuntijana.

Palkkatalossa tehdään jokaiselle työntekijälle selkeä koulutus- ja urasuunnitelma, jonka toteuttamiseen saa myös käyttää tietyn määrän työtunteja kuukaudessa.

Käytännössä kaikki asiat, mitä olen pyytänyt ja toivonut, ovat toteutuneet. Asiat etenevät, niin kuin olen suunnitellut.

Suhonen on esimerkiksi opiskellut työn ohessa palkkahallinnon asiantuntijoiden PHT-tutkintoa varten. Tutkinnon Elsi läpäisi lokakuussa 2023. Myös muita koulutuksia on säännöllisesti.

- Minulle on todella tärkeää, että saan kouluttautua ja minua kannustetaan ottamaan lisää vastuuta.

Kasvava yritys tarjoaa kehittymisen paikkoja

Elsi Suhonen kuvaa Palkkataloa lämpimäksi, ystävälliseksi, nuorekkaaksi ja joustavaksi työpaikaksi. Ilmapiiri sopii varsinkin ensimmäiseen työpaikkaan tuleville.

- Minulla on ollut heti ensimmäisestä päivästä lähtien kokemus, että töihin on helppo ja kiva tulla. Esihenkilöihin ja kollegoihin voi luottaa.

Palkkatalo kasvaa ripeää vauhtia ja palvelut kehittyvät koko ajan. Tämä antaa työntekijöille paljon mahdollisuuksia työssä kehittymiseen.

En usko, että isommissa organisaatioissa pääsee omaan työhönsä vaikuttamaan samalla tavalla kuin täällä. Meillä on myös todella pätevät esihenkilöt, jotka eivät ole kaavoihin kangistuneita.

Esihenkilöiltä saa Suhosen mielestä aina tarvittaessa apua ja tukea työssä onnistumiseen.

- On myös hyvä, että meillä on selkeä rakenne resurssien seuraamiseen ja työkuorman tasaamiseen.

Suhosen mielestä työkuorman tasaamisessa auttaa myös kollegoiden tuki ja joustavuus. Jos omassa työssä on tullut eteen vaikea asia tai jumi, työkaverille on voinut aina soittaa. Tämä toimi korona-aikanakin, jolloin töitä tehtiin suurimmaksi osaksi etänä.

- Palavereissa on helppoa ja turvallista sanoa omia mielipiteitä ja ehdotuksia. Ei tule sellaista oloa, että minua ei kuunnella, vaikka olen ollut vähemmän aikaa työelämässä.

Suhonen myös arvostaa työn monipuolisuutta. Välillä palkkahallinnon tehtävät ovat ongelmanratkaisua asiakkaiden tai muiden asiantuntijoiden kanssa, välillä itsenäisempää työskentelyä.

- Tämä sopii tällaiselle hivenen introvertille ihmiselle. Saa olla sosiaalinen, mutta välillä voi paneutua keskittymistä vaativiin töihin.

Hyvät vaikuttamismahdollisuudet sitouttavat työnantajaan

Elsi Suhonen haluaa kehittää omaa osaamistaan jatkuvasti. Varsinkin henkilöstöhallinnon tehtävät kiinnostavat.

- Tulevaisuuden steppi voisi olla HR-asiantuntijana toimiminen. Myös palkka- ja HR-tiimien esihenkilötehtävät kiinnostavat.

Suhoselle on tärkeää, että Palkkatalo mahdollistaa ja kannustaa haaveiden toteuttamiseen.

Meillä on aidot vaikuttamismahdollisuudet omiin työtehtäviin ja -prosesseihin. Täällä on myös hyvät etenemismahdollisuudet. Minulle tulisi hankala olo, jos kokisin, että ”Tätä tämä nyt sitten on seuraavat kymmenen vuotta.”

blush

ARKI - TÄLLAISTA MEILLÄ ON TYÖSKENNELLÄ

 • Työaika on joustava ja tarjoamme myös etätyömahdollisuuden.
 • Pyrimme yhteensovittamaan työnteon ja perhe-elämän joustavasti.
 • Tarjoamme kattavan ja suunnitelmallisen perehdytyksen, oppimista ja kehittymistä tukevan kulttuuri ja hyvät urakehitysmahdollisuudet.
 • Tiimi ja esihenkilö on aina tukenasi.
 • Aidot vaikuttamisen mahdollisuudet
muikea

HYVINVOINTI - NÄIN HUOLEHDIMME SINUSTA

 • Modernit ja viihtyisät toimistotilat Tampereella.
 • Ergonomiset ja yksilölliset työvälineet.
 • Kivat työkaverit, avoin ilmapiiri ja loistava yhteishenki.
 • Huolehdimme aivoergonomiastasi ja seuraamme säännöllisesti työkuormaasi.
 • Pidämme hauskaa yhdessä mm. pikkujoulujen ja kesäjuhlien merkeissä ja keksimme yhteistä tekemistä myös vapaa-ajalla.
 • Ymmärrämme, että sinulla on myös muuta elämää kuin työ!
silmälasitleveähyny

PALKITSEMINEN - NÄIN KORVAAMME TEKEMÄSI TYÖN

 • Maksamme kaikissa tehtävissämme aina jo lähtökohtaisesti parempaa palkkaa kuin TES velvoittaa. Tämän lisäksi palkkaasi voi vaikuttaa korottavasti henkilökohtainen osaamisesi, motivaatiosi ja suoriutumisesi.
 • Maksamme sinulle sairaskuluvakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
 • Saat liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut käyttöösi

Hae meille töihin!

Etsimme joukkoomme palkkahallinnon nykyisiä ja tulevia supertähtiä. Saatat olla tiimimme seuraava jäsen, jos tunnistat itsesi seuraavista väittämistä

 • Palkkahallinto on sinulle intohimo.
 • Innostut palkkahallinnon osaamisen kartuttamisesta.
 • Haluat kehittää myös henkilöstöhallinnon osaamistasi.
 • Sinulla on alalle sopiva koulutus ja ainakin jonkin verran työkokemusta.

Vastaa alla muutamaan kysymykseen, jätä yhteystietosi ja hae joukkoomme jo tänään!