Referenssi

PALKKATALO VAPAUTTAA SEMITILIEN AIKAA TILITOIMISTOPALVELUIHIN

”Intohimoni on kirjanpito ja haluan keskittyä siihen”, SemiTilien toimitusjohtaja Jeanette Di Rodi sanoo.

Kirkkonummelainen tilitoimisto SemiTilit on ollut Palkkatalon asiakas aivan Palkkatalon perustamisesta asti.

Yritys hakeutui Palkkatalon asiakkaaksi vapauttaakseen omaa työaikaa taloushallinnon puolelle. Palkkatalon kautta SemiTilit sai ammattilaiset hoitamaan tilitoimiston asiakkaiden palkanlaskennat.

- Etsimme nimenomaan kumppania, joka pystyy luottamuksella hoitamaan jopa vaativimmatkin asiakkaat. Esimerkiksi sellaiset, joiden työehtosopimukset vaatisivat syvempää perehtymistä, SemiTilien toimitusjohtaja Jeanette Di Rodi

SemiTilit on saanut Palkkatalolta juuri sitä, mitä on tarvittu, eli työajan vapautumista muihin töihin.

Henkilökohtaisesti kirjanpito on minun juttuni, toisin kuin palkanlaskenta. Haluan keskittyä siihen, mistä pidän, Di Rodi sanoo.

Palkkatalo on suuri apu tuulisten alojen pykälien selvittämisessä

Palkkatalon palvelut sopivat Di Rodin mielestä erityisen hyvin sellaisille toimialoille, jossa työehtosopimuksissa on paljon eri asioita, mitä pitää ottaa huomioon, ja missä voi olla välillä eri syistä hivenen tuulista. Tällaisia aloja ovat muun muassa rakennusala, kaupan ala ja sähköala.

Useamman eri ammattiryhmän työehtosopimusten selaaminen ja oman tietotaidon ylläpito on raskasta. On aivan selvää, että Palkkatalon ihmiset osaavat ne meitä paremmin, koska he ovat sopimusten kanssa tekemisissä päivittäin.

Di Rodi on erittäin tyytyväinen siihen, että hän voi keskittyä nimenomaan asiakkaidensa taloushallinnon asioihin palkka-asioiden sijaan.

- Minulle on yrittäjänä tärkeää, että saan tehdä sitä, mitä osaan ja mistä pidän. Ja onhan se selvää, että Palkkatalon ammattitaito on korkeampi. Jos teet koko ajan jotain, kehityt siinä.

Di Rodi kuvaa Palkkataloa ammattitaitoiseksi, rauhalliseksi, luotettavaksi, perusteelliseksi ja kohteliaaksi.

- Pidän siitä, että vastausta ei anneta välttämättä heti, vaan asia selvitetään perusteellisesti. Arvostan myös sitä, että jos asiakkaan kanssa eteen on tullut jokin ratkottava ongelma, Palkkatalo on tullut sitä innolla selvittämään kanssamme.

Moni ala hyötyisi myös ulkoistetuista HR-palveluista

Di Rodi antaa ilolla asiakkaidensa palkka-asiat Palkkatalon hoidettavaksi. Hän harmittelee, että palkanlaskennan ammattiarvostus on monissa yrityksissä turhan alhainen.

Monet ajattelevat, että palkanlaskenta on vain yksinkertaista napsuttelua ja kysyvät, että mikä siinä nyt on niin vaikeata. Oikeasti palkanlaskenta on ihan oma ammattinsa ja siinä tehdään paljon muutakin kuin pyöritellään tunteja. Esimerkiksi pekkaspäivien laskeminen on monessa pienemmässä yrityksessä vähän hakusessa.

Di Rodi kannustaa kysymään Palkkatalolta myös HR-palveluita.

- Esimerkiksi kaupanalan ja maanrakennusalan yritykset, joissa on paljon keikkatyöläisiä ja monenlaisia sopimuksia, hyötyisivät siitä, että HR hoitaisi sopimusrumban yrityksen puolesta. Näin ollen yrittäjä voisi välttyä monesta ”turhasta” riitatilanteesta ja keskittyä paremmin omaan työhönsä.

Läikähtikö sydämessä lämpimästi?

isorakkaus

Tämä voi olla kauniin ystävyyden alku. Jos arvomme ja ideologiamme kohtaavat, ota yhteyttä! Palamme halusta rakentaa kanssanne parempaa henkilöstöhallinnon huomista.